Looking for massage?

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     massage
 
Sabaaydi, alles voor massage en uw inrichting.
Ga je voor een optimaal werkende website inclusief alle voordelen? Vink dan alle vakjes aan! Yoga en meditatiekussens. Sabaaydi, alles voor massage en uw inrichting. SABAAYDISHOP VOOR AL UW WELLNESS, MEDITATIE EN MASSAGE PRODUCTEN. INRICHTINGS PRODUKTEN VOOR UW PRAKTIJK EN MOOIE GESCHENKEN.
Een Jacuzzi Bubbelt. Een Silverspas Bubbelt en Masseert. Silverspas.
De 3 zekerheden van Silverspas massagebaden. Therapeutisch krachtige massage. Professionals, topsporters en specialisten herladen met onze massage op therapeutisch niveau. Onderschreven door fysio en NVTM-geregistreerd orthomanueel therapeut Stanley Treskes. Krachtige massagestralen in de massagebaden voor prestaties op het hoogste niveau. Alles over onze unieke massage.
DE REDACTIE TEST: MASSAGE BIJ DOCTOR FEELGOOD ZUIDAS.
Handig voor als je na de massage weer aan het werk moet. Wij hebben een volle 60 minuten bij een Master Therapist ingepland staan en kunnen niet wachten op wat er komen gaat! Allereerst nemen we plaats op het comfortabele massagebed. Daarna krijgen wij een bijzondere hot stone massage.
Praktijk voor Massage Kinesiologie Weesp Jan Vos TOPKI.
Na jaren van parttime werken met massage en kinesiologie heb ik in 1999 de stap gezet om me fulltime bezig te gaan houden met alle vormen van massage en kinesiologie. Door deze stap gezet te hebben ben ik dichter bij mijzelf gekomen en voelt" het als mijn levenspad te hebben gevonden.
Julia Massage Massagesalon in Geuzenveld, Amsterdam Treatwell.
Filter op beoordeling. Filter op beoordeling. Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon. Echt een heerlijke massage. 300 % aanrader. Behandeling door Julia Ontspanningsmassage. Max 18 dagen geleden. Behandeling door Julia Deep tissue massage.
ProCorpo voor BODY en MIND in Limburg.
Privéles is natuurlijk duurder dan groepslessen, maar je leert privé veel meer in een kortere tijd, omdat alle aandacht naar jou gaat en er alleen praktisch gewerkt wordt. Naast opleidingen geef ik natuurlijk ook heel graag behandelingen voor BodyMind, in de vorm van massages en Hypno-Coaching.
Erotische massage SOA risico of niet? Soapoli-online.nl.
De massages bestaan uit lichaamsmassages die door de masseur of masseuse zonder kleding worden gegeven aan eveneens naakte klant. Het aanbod is gericht op lichamelijk contact, maar zonder veelal de intentie om seks geslachtsgemeenschap/ neuken te hebben. Er bestaan veel variaties in dit soort massages, zo kan je met of zonder happy end doen. Met een happy end wordt bedoeld dat de persoon die gemasseerd wordt klaarkomt, heb je geen happy end dan kom je niet klaar. Ook kan een erotische massage uitlopen op penetrerende seks.
Massages Belle Ame.
Ik nodig je uit om een ontspannende lomi lomi of tantra massage te komen ervaren. Ik combineer door mij verschillend geleerde massagetechnieken als, klassieke massage, deep joint rotations, buik en bekkenmassage tezamen met verdiepende ademtechnieken in overleg met jou, om een juiste afstemming te vinden voor wat jij, en jouw lichaam nodig heeft.

Contact Us